Seguint la tradició
dels últims anys, enguany tornem a fer la calçotada a la terrassa de casa.
Aquesta vegada hem reunit una quinzena d’amics diversos, un grup heterogeni
però ben avingut. Afortunadament gaudim d’un sol espectacular durant quasi tota
la jornada.
A les deu del matí comencem
a preparar la terrassa per a poder coure els calçots sense embrutar en excés, comprem quatre coses que ens falten com el pa
i el romesco, que malauradament ningú no el sabia fer. L’any que ve ens hem d’animar
a fer-lo casolà!
Allà les 11h arriben
en Fran i la Sònia. Mentre en Josep prepara el foc, l’Eva els mig enganya
perquè l’acompanyin a l’hort a arrencar quatre calçots dels nostres. A veure si
seran comestibles...
Ostres això
d’arrencar calçots costa més del que recordava! Així que, només agafem els més
prims i fàcils de treure.
Al arribar a casa ja hi ha un munt de gent i han començat a coure els primers calçots. Parem taula i fem una mica de pica-pica mentre s’acaben de coure. Una horeta més tard, ja podem arremangar-nos i tacar-nos les mans! A menjar!
Aquest any tenim
una convidada especial, una amiga d’infància de les vacances d’estiu de l’Eva a
Bicorp. Com a València no és tradició, mai ha menjat calçots, així que li fem
un mini curset de com els ha de pelar i a la primera mossegada la seva reacció
és: “Esto està cojonudo!”
Uuueee! Celebrem
que li agradin.
Mentre la gran
majoria menja calçots, tenim la sort que al Jordi i al Josep no els agraden,
per tant els toca la feina de fer la carn i torrar el pa. Les botifarres de
Queviures Mañosa estan boníssimes!
Per acabar, rematem
l’àpat amb dues coques casolanes fetes per la Xènia i l’Eva, cafè, puro i copa!
Apa! Fins l’any que
ve!
Ohhh!! Què guapes les fotos!!! :D Ens ho varem passar mooooooooooolt bé!!! :D Compteu amb mi per la propera!!! ;)
ResponElimina