Ingredients (12 magdalenes)
- 125 g d’ou (aprox. 2 ous grans o 2 mitjans més una clara, però és millor pesar-ho!)
- 175 g sucre
- 60 g llet sencera
- 190 g oli de gira-sol
- 210 g farina de rebosteria
- 5 g llevat químic
- Una mica de sal
- Ralladura de llimona
Preparació
- Amb la batedora elèctrica, batre els ous amb el sucre fins a que blaquegin i hagin triplicat el seu volum.
- Afegir la llet i l’oli de gira-sol i batre a poc a poc.
- Tamisar la farina i el llevat. Incorporar-ho a la barreja, tot baten a poc a poc. Afegir també la sal i la ralladura de llimona.
- Batre a marxa ràpida fins aconseguir una mescla homogènia (2-3 min).
- Pre-escalfar el forn a 250 ºC, amb l’escalfor de dalt, abaix i el ventilador.
- Omplir les càpsules per a magdalenes (¾ parts aproximadament) i afegim una mica de sucre per sobre. També els hi podem afegir bocins de xocolata, pinyons, etc.
- Coure les magdalenes al forn durant uns 15 minuts a 210 ºC, amb l’escalfor de baix i el ventilador.
- Deixar refredar les magdalenes sobre una reixeta.
Quina bona pinta!
ResponEliminaGràcies! a més van quedar prou bones ;-P
ResponElimina