Aquí uns deixem una petita alteració de la coca de iogurt de tota la vida. Esperem que us agradi!
Ingredients:
- 3 ous
- 1 iogurt natural sense sucre
- 3 pomes golden
- 1 mida de iogurt d’oli de gira-sol
- 1.5 mides de iogurt de farina
- 0.5 mides de iogurt de maizena
- 1.5 mides iogurt de sucre
- 1 sobre de llevat químic
Preparació:
Com sempre, començarem per pre-escalfar el forn a 180 ºC.
Amb la batedora elèctrica, batrem els ous amb el sucre fins a que blanquegin i hagin triplicat el seu volum. A continuació, afegim el iogurt i l’oli, ho barregem bé fins a que tots els ingredients estiguin ben integrats. Tot seguit, afegirem la farina i el llevat prèviament tamisats, batrem fins a tenir una massa homogènia.
Tallarem dues pomes a dauets ben petits i les incorporarem a la mescla.
Finalment, tallarem l’altre poma a làmines ben primes i les disposarem sobre la superfície del pastís de manera decorativa. Courem el pastís durant una hora aproximadament o fins que al punxar-lo amb un escuradents aquest surti net.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada