Ingredients:
- 125 g de mantega sense sal
- 150 g de xocolata 70% cacau
- 3 ous
- 3 cullerades grans de llet (15 ml)
- 125 g de sucre
- 80 g de farina
- 1 cullerada gran de llevat químic
- Unes quantes nous
Preparació:
Barrejar la mantega i la xocolata feta bocins en un bol. Escalfar al microones durant 1 min a màxima potència. La xocolata no es desfarà del tot, però no passa res, només cal remenar bé i s’acaba de fondre. Reservar.
En un altre bol es baten els ous junt amb la llet i el sucre. A continuació s’afegeix lentament la xocolata temperada, ja que si està molt calenta es podria coure l'ou!
Tot seguit, s’incorpora la farina i el llevat prèviament tamisats tot remenant lentament. Finalment, afegim les nous.
Introduir la barreja en un motlle apte per al microones (jo el faig directament en un taperware). Coure el brownie de 5 a 7 min al microones a màxima potència. Deixar refredar dins el microones uns 10 min, desemmotllar i deixar refredar sobre una reixeta. També es pot coure al forn a 180 ºC durant 30 min o fins que al punxar-lo amb un escuradents aquest surti net.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada