29 de des. 2011

Cabanes als Arbres (Sant Hilari Sacalm)


Del 29 al 31 de desembre de 2011.
Sant Hilari Sacalm

El passant novembre en Josep m'havia regalat un vol en globus per la Cerdanya per celebrar que aquest any en fem 30, però el que no sabia era que tenia una sorpresa preparada pel seu aniversari: un cap de setmana a les Cabanes als Arbres!

Així doncs el matí del dia 29 de desembre (fum fum fum) enfilàrem camí amunt fins a Vic, i d'allà cap al Monestir de Sant Pere de Casserres.
Quan arribàrem, el dia era fred i clar, el sol brillava però no escalfava tan com volíem. Tot i estar a uns 5ºC sortírem del cotxe per visitar el bonic monestir situat en un extrem del pantà de Sau, sobre un turonet des del qual es tenen unes bones vistes del pantà.


Amb els peus ben freds tornàrem cap al cotxe i d'allà a donar voltes entre les comarques d'Osona i la Selva: Viladrau, Espinelves, Arbúcies... fins que al final anàrem a petar prop de Sant Hilari Salcam.

Les Cabanes als Arbres estan situades a poc més d'un quilòmetre per pista forestal de la Gi-541, al vell mig de les Guilleries. L'horari d'entrada és a partir de les 16h, i encara sort, perquè una hora més tard el sol ja  començava a caure...
Mesos abans havia reservat la Cabana Rossinyol, ja que a la web em va semblar que era una de les més boniques i els comentaris de la gent eren molt bons.


La veritat és tant la cabana com les vistes eren molt xules!!! A més això d'ensopegar la posta de sol va aportar un punt més de romanticisme del que ja de per si tenia el lloc. El dibuixet de la dreta és de la Maria i en Carles, dos antics hostes que van deixar el croquis de la cabana al llibre de visites. Per suposat nosaltres també varem deixar el nostre missatge.



 


Tot esperant el sopar varem començar a jugar amb llums, formes, temps d'exposició i pocs colors. De cop treient el cap per la finestra ens adonàrem que el sopar estava penjant d'un fil. A sopaaar!!!






















Els nostres dies a la cabana Rossinyol s'acabaven (és el que té anar-hi només un cap de setmana), així que era hora de recollir els trastus i començar a passar cap a casa...



La cabana Rossinyol
...abans però, donàrem un tomb pel Montseny! Feia anys que no hi havíem estat, així que ens va venir de gust fer una petita excursió per Santa Fe.



Pantà de Santa Fe
Com que ja era l'hora de dinar, tot i el fred, decidírem fer el pícnic allà mateix improvisant uns entrepans amb quatres coses que portavem dins del cotxe. :-)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada