7 d’oct. 2012

Excursió pels entorns de Campdevànol



Per si no en varem tenir prou ahir, avui ens tornem a llevar a les 05:00h de la matinada. Aquest cop per pujar a Campdevànol i fer els 15.8km de la 19a caminada popular que organitza el grup excursionista del municipi.

Així doncs, passem a recollir al pare de l’Eva (en Josep! si, si! un altre!) i puntuals a les vuit del matí ja som a la porta del Grup Excursionista de Campdevànol (C/Puigmal nº 2), ens inscrivim (8 €/persona) i a caminar!

Al sortir 150 persones de cop es generen cues durant els primers quilòmetres de la caminada, però mica en mica la gent es va estirant i just abans d'arribar al segon control pràcticament caminem sols. 



La caminada està molt ben organitzada i senyalitzada, l'única pega és que esmorzem just abans de la pujada més complicada. Buff!! Després d'un bon tiberi i tips com una truja la pujada se’ns fa molt feixuga! Xinu-xanu, cadascú al seu ritme, però després de mitja hora llarga tots tres arribem esbufegant al Collet de la Llagona (1155m).


A partir d'aquí avall que fa baixada, tot i que a l'últim tram ens trobem alguna pujadeta que ens recorda el cansament acumulat dels  últims dos dies.




Finalment després de 5h de caminada tornem al punt de partida, on ens obsequien amb una llanterna i ens donen les gràcies per la participació.

Més contents que un gínjol tornem cap al cotxe i enfilem el camí de tornada, que d'aquí re ja serà l'hora de dinar!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada