14 de maig 2013

Coca de iogurt amb poma



Aquí uns deixem una petita alteració de la coca de iogurt de tota la vida. Esperem que us agradi!


Ingredients:
  • 3 ous
  • 1 iogurt natural sense sucre
  • 3 pomes golden
  • 1 mida de iogurt d’oli de gira-sol
  • 1.5 mides de iogurt de farina
  • 0.5 mides de iogurt de maizena
  • 1.5 mides iogurt de sucre
  • 1 sobre de llevat químic


Preparació:
Com sempre, començarem per pre-escalfar el forn a 180 ºC.

Amb la batedora elèctrica, batrem els ous amb el sucre fins a que blanquegin i hagin triplicat el seu volum. A continuació, afegim el iogurt i l’oli, ho barregem bé fins a que tots els ingredients estiguin ben integrats. Tot seguit, afegirem la farina i el llevat prèviament tamisats, batrem fins a tenir una massa homogènia.

Tallarem dues pomes a dauets ben petits i les incorporarem a la mescla.

Finalment, tallarem l’altre poma a làmines ben primes i les disposarem sobre la superfície del pastís de manera decorativa. Courem el pastís durant una hora aproximadament o fins que al punxar-lo amb un escuradents aquest surti net.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada