11 de set. 2013

11 de Setembre de 2013, Via Catalana


Un any més l'11 de setembre arriba sense que els polítics hagin fet els deures. Tot i que els darrers anys sembla que per fi es comencen a desvetllar, tinc la sensació que només n'aprenen a base de clatellots.  L'any passat ja en varem donar un de gros sortint més d'un milió i mig al carrer, però aquest any encara l'haviem de fer més grossa, diferent... i la veritat és que l'Assemblea Nacional Catalana l'ha clavat: la Via Catalana!

Degut a que l'ANC va fer una crida per a que la gent de Barcelona es desplacés als llocs amb menys població, nosaltres varem decidir apuntar-nos a l'Ampolla, concretament al tram 76.

Per tal de no baixar el mateix dia agafem l'autocaravana i anem cap al Càmping de l'Ampolla la tarda abans. Arribem a quarts de vuit, ens instal·lem i anem a fer un volt pel passeig marítim.



Malgrat que la nit va ser molt ventosa i durant el matí semblava que havia de ploure, finalment el temps ha aguantat i hem pogut donar un tomb per l'Ampolla. L'ambient és espectacular, tot ple de gent vestida de groc i amb estelades per tot arreu!


A dos quarts de quatre arriba l'hora de començar a passar. Tips com una truja per la paella que ens acabem de cruspir (gràcies Monta, era molt bona!), sortim del càmping, fem la foto de família i caminem uns vint minuts fins al nostre tram.




Al arribar a l'encreuament amb la N-340 hi ha moltíssima gent, però la magnífica organització de l'acte aconsegueix que ens espaiem i al final tothom té el seu lloc a la cadena.
 
Com no, per animar la festa sembre va bé un "boti boti boti esp... qui no boti!"



S'acosta l'hora: 17:14!!! Quina emoció!!!
 
 

El dia ha estat molt intens, tant que l'Eva i en Jou acaben baldats.


Un cop acabada la Via Catalana només ens queden un parell de coses abans d'arribar a casa: fer cua i pagar l'autopista!!! Ai, com m'agrada ser català  :-)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada