2 de set. 2013

Copenhague, dia 3


Avui el dia s'aixeca molt més tapat que ahir. Fem les maletes amb la calma, ens equipem contra la pluja i anem cap al centre a esmorzar. 

Al baixar del metro comença a ploure a bots i barrals. Dins el que cap encara hem tingut sort, ja que trobem aprop una cafeteria just al costat d’un centre comercial, així que primer esmorzem i després ens hi quedem una bona estona mirant botigues.

A mig matí sembla que la cosa para una mica. Ens animem a fer una volta i baixem tot caminant fins al The Royal Library, la biblioteca reial.



Un cop allà ens enduem una gran sorpresa al veure la biblioteca, ja que és la combinació de l'antic edifici de totxanes vermelles amb el Black Diamond, un edifici relativament nou construït a base de bigues d'acer i vidre negre.

Definitivament avui ens agafem el dia amb molta calma, ho demostra el fet que surt el sol cinc minuts i aprofitem per posar el cul en unes magnífiques hamaques amb vistes al canal.


Al cap d’una estona entrem a visitar l’edifici, però estem tan mandrosos que ens entra la gana. No és que haguem esmorzat pas molt d'hora però "és que ja són quarts d’una!", així que parem al bar de la biblioteca i fem el segon esmorzar (com els Hobbits!) 


 

Passegem una estona més pels carrers del centre, però a les tres anem a buscar les maletes a casa i agafem el bus 5A fins a l’aeroport. 


Al arribar al mostrador de Vueling hi ha una cua immensa. Es veu que la tripulació de terra està de vaga i a més s'hi ha de sumar que en aquest aeroport Vueling no pot fer el checking on-line...ai ai ai que encara farem tard! Després d'uns moments de nervis la cua comença a avançar a bon ritme i mitja hora abans d’embarcar ja hem passat els controls. Què fem? tenim temps? dinem??? No si us plau, més menjar no!!!  :-)


Resum del viatge

De les capitals europees que hem visitat, Copenhague és una de les que més ens ha agradat. És molt maca,  té molta vida diürna, nocturna... a més té una extensió de terreny que et permet visitar les coses més importants sense necessitat d'agafar transport públic (això no vol dir que no s'hagi de caminar!).

Ens ha sabut greu no poder-nos desplaçar en bicicleta. Mira que en teniem ganes, però la falta de costum i la por als ruixats ens ha tirat enrere. La pròxima serà!

Som conscients que ens hem deixat moltes coses per visitar, com la fabrica de la Carlsberg o el Nationalmuseet, però aquest cop més que anar a visitar una ciutat hem anat a descansar a la ciutat. Per molt estrany que soni, això de marxar de cap de setmana just la setmana següent de tornar de vacances pot ser un pèl dur i més si entre mig s'ha anat de congrés. Que hi farem, aquest cop les coses ens ha sortit així!

Per últim menció especial a web Airbnb i a la família que ens ha acollit. No és que hi anéssim amb por, però si a l'espera de veure què ens trobaríem. Creiem que és una bona manera de viatjar pel món, relacionar-te amb gent del lloc i estalviar-se quatre durus, així que el pròxim cop segur que repetim!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada