3 d’oct. 2011

Dia 3. Edinburgh - Fort William (357 km)

Castell de Stirling
De bon matí ens toca caminar fins al lloguer de cotxes. Ens donen un Corsilta (Vauxhall Corsa pels anglosaxons) i comença l'aventura de conduir per l'esquerra. Cuidaoooo!!! frenaaaa!!! Sort que en Josep ja ho havia fet abans que sinó no sortim d'aquí.

Primera parada Stirling. Pugem al castell però no hi entrem, ja que pagar £14 per persona ho trobem un xic car.  Així doncs prosseguim el nostre camí cap a les Higland tot borejant el Loch Lomond.

Loch Lomond
El dia no es gaire bonic i la boira pixanera ens acompanya allà on anem. Quan intentem parar per visitar Inveraray quedem xops en dos minuts!

Inveraray
Tornem al cotxe i seguim conduint fins al Castle Stalking view café. Fem un "bonic" cafè (diem bonic per que el se'n diu bo... no ho és gens!!!). Això si, les vistes del castell bé s'ho valen.

Stalking Castle

Següent parada Glen Coe. Espectacular vall amb un trist passat, escenari d'una purga feta pels anglesos el 1692. De camí comencen a aparèixer arcs de sant martí a trot i a dret, i l'Eva es torna boja de felicitat!!!

Happy Rainbow
Glen Coe
Glen Coe
Kinlochmore
Finalment arribem a Fort William. Tot i ser les 17.45 tot està tancat i només hi queden oberts els pubs. Així doncs ens dirigim al nostre hostel, el Farr Cottage Lodge, un lloc solitari (aquesta nit només serem tres inquilins) ple de banderes entre ells l'estalada d'un ex-treballador català.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada