2 d’oct. 2011

Dia 2. Visitem Edinburgh

9:00 h
Ben preparats per la pluja sortim de casa per anar a esmorzar a The elephant house, el cafè on J. K. Rowling va escriure el primer volum de Harry Potter.

The Elephant House

Un cop tips baixem l'esmorzar tot passejant per la Royal Mile fins al Parlament escocès. Passem per North Bridge, Princess Street i el seu parc ple de flors tot i que és octubre, Lothian Road i West Port fins arribar a Grass Market. Fem una parada per dinar alguna coseta en un cafè, que ja són les 14h!

West Princes Street Gardens
West Princes Street Gardens
Ben dinat, pugem per Victoria Street fins al Castell d'Edinburgh. Tot i que fins la moment el dia era típicament escocès, finalment el dia ha acabat clarejant un xic i decidim visitar el castell.

Vistes des del Castell d'Edinburgh
En sortir, decidim visitar també The Scotch Whisky Experience, un lloc tot curiós on et fan pujar en una vagoneta i t'expliquen com es fa el whisky durant el recorregut. Després et fan entrar en una sala on et posen un video explicatiu de les diferents zones productores de whisky del país i tries quin d'ells vols tastar. Finalment la visita acaba en una sala on hi ha més de 200 ampolles de diferents tipus de whisky escocès. Tot plegat és bastant turístic però esta prou bé.

Col·lecció d'ampolles al The Scotch Whisky Experience
Bobby's Bar
Per acabar el dia de forma diferent anem al The Queens Hall, un antic teatre (que cau a trossos) on fan concerts i d'altres activitats culturals. Aquesta nit toca la Julie Fowlis, una noia nascuda a les Hebrides exteriors i que canta en gaèlic. Cal dir que les entrades les varem comprar per avançat.

1 comentari:

  1. yo estuve hace muchos años de lo que más me acuerdo fue del cielo gris y del viento. No obstante, también recuerdo las flores que ambientaban las calles de los pueblos para darles color.
    En general, me gustó el viaje, a pesar del contratiempo de la llegada, pues perdí el vuelo en Bruselas

    ResponElimina