5 d’oct. 2011

Dia 5. Inverness & Destilery's (407 km)


06:00h Quina son!!!!
Novament avui ens espera un llarg dia a la carretera per travessar tota l'illa d'oest a est. Aquest cop l'Eva s'estrena amb el cotxe. Cuidaoooo! Passats 20 km diu prou, el canvi de marxes amb l'esquerra no està fet per a ella.


Arribem a Inverness amb un solet molt acollidor que no havíem vist fins aleshores. Passegem pel centre i per la vora del riu durant una bona estona aprofitant la bona temperatura.

Riu Ness, al seu pas per Inverness
Passejant a la vora del riu
Vols dir que no està gelada?
El cel es comença a ennuvolar així que tornem al cotxe i ens dirigim cap al Loch Ness. Veurem el monstre?

Loch Ness


Posem rumb cap a Avimore per visitar el Cairngroms National Park. Aquest poble és com una mini Vielha, ple de pijos i botiguetes per ells. Pugem a les pistes d'esquí, que estan tant sols a 635 m, amb intenció d'agafar el cremallera i pujar muntanya amunt, però les rafegues de vent de més de 50 mi/h ens ho impedeixen. El tren cremallera està tancat!
The Macallan Distillery

Corre! corre! que ens tanquen la destil·leria i hem de posar en pràctica el varem aprendre a Edinburgh. Arribem a les 15:15h i ens enganxem pels pèls a l'última visita. La guia que ens toca és una mica extravagant, però ens ho explica tot molt bé, la visita està de conya!








Més contents com un gínjol i amb els souvenirs comprats, donem unes quantes voltes per la bonics comarca tot buscant un lloc per passar la nit.

La veritat és que ens va costar un xic trobar lloc per dormir, ja que la zona no és que estigui gaire habitada, els poblets són petits, i segons la carretera que agafes pots tardar a trobar quelcom interessant. Per sort al final vem anar a petar a The Gables: això si que és un B&B!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada