22 de des. 2012

Dia 10. Queenstown – Te Anau (201 km)



7:00h  ostres, avui anem més tard que mai!!!

Buff quin fred! El termòmetre de la furgo marca 3.5 ºC, tot i això en Josep s’abriga i se’n va fer fotos al llac, jo aprofito per preparar l’esmorzar. Al cap de 10 minuts en Josep torna xop de peus, però les fotos paguen la pena!

 

Recollim casa nostre i ens anem directes cap al ShotoverJet, una de les múltiples activitats d’aventura que ofereix la ciutat de Queentown. Aquesta concretament consisteix en passejar-se a alta velocitat i molt a prop de les roques per l’estret del riu Shotover. Awsome!!!  


Amb l’adrenalina pels núvols anem a visitar la ciutat. Passegem, fem un cafè i comprem els primers souvenirs del viatge. Omplim el dipòsit de dièsel i conduïm uns 170 km fins a Te Anau.


Un cop allà, anem directes al i-site a reservar la visita a les GlowwormCoves, i menys mal perquè quasi no queden places per a la visita de les 17h. Avui toca càmping, així que entrem al Te AnauTop10 Holiday Park, dinem tranquil·lament, mandregem i ens n'anem cap al llac per agafar un vaixell que els portarà fins a les Glowworm Coves. En aquesta cova es poden observar milers de cuques de llum des d’una barqueta que navega completament a les fosques tibada pel mateix guia! Ha estat brutal! Únic! No tenim paraules ni fotos (està prohibit), així que en pengem una que hem trobat per internet.





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada