19 de des. 2012

Dia 7. Rotoroa – Westport – Okarito (427 km)



Esmorzem amb unes increïbles vistes del Rotoroa Lake i un cop tips enfilem camí en direcció a Wesport.

A mig camí parem a Murchison a fer benzina i comprar 4 coses en un 4Square. Seguim el nostre trajecte fins al Buller Gorge SwingBridge, el pont penjant més llarg de Nova Zelanda amb 110 m. Després de creuar el pont fem una passejada de 15 minuts i tornem a creuar el riu, aquest cop una tirolina tàndem paral·lela al pont. Al principi l’Eva no les tenia totes, però al final li ha agradat força! 

 
Continuem el nostre viatge fins a Westport, on parem al i-site per a demanar informació i reservar el vol en helicòpter sobre els glacials que volem fer demà. Amb la feina feta ens en anem cap al Cape Foulwinds, aquest ens decepciona una mica perquè ens esperàvem el far més maco. Així que, decidim no fer el track i anem directament amb la caravana a veure la colònia de foques que hi ha pocs kilòmetres més endavant. Al principi ens sembla que no n’hi ha cap perquè són d’un color molt similar al de les roques, però un cop hem acostumat la vista en comencem a distingir un munt! Fins i tot veiem cries que han nascut fa poc! Quin luxe veure-les en llibertat i no fent “pallassades” al zoo!



 
  
  
Seguim la carretera de la costa oest fins a Punakaiki on hi ha les Pancake Rocks unes roques ben curioses que semblen piles de pancakes, o com diuen a les sèries de la tele, totitas. Les visitem allà les 16.30h, que és l’hora que ens han recomanat al i-site, ja que la marea està alta i les onades que trenquen a les roques fan un soroll impresionant.


Com que creiem que encara es d’hora decidim aprofitar per avançar kilòmetres i apropar-nos el màxim possible al Franz Joseph Glacier. Al final acabem conduint més de 200 km i arribem a quarts de nou a una zona d’acampada a Okarito. Ens instal·lem i amb el temps just correm a fer quatre fotos a la espectacular posta de sol. Sopem i caiem morts al llit.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada