11 d’ag. 2009

Dia 10. Gersuau - Zürich (68 km)


Per a no variar, ens llevem ven d'hora i gaudim de l'esmorzar i les fantàstiques vistes de postal que tenim des de la finestra de la nostra casa amb rodes.


Enfilem camí a Zürich. Passem per davant de la fàbrica Lindt, però com que anem tant d'hora encara està tancat, així que ho deixem per demà. A les nou del matí ja som al Càmping Seebucht GmbH, a uns 5 km de la ciutat. Ens donen una bona parcel·la, ens instal·lem i aprofitem per fer la bugada. Descobrim que en aquest càmping et renten i assequen la roba per 10 CHF, genial, així podem anar a visitar la ciutat abans del que teníem previst.

Agafem l'autobús que ens porta des del càmping fins al centre de Zürich. Ens estem unes quatre horetes visitant el centre, dinem i aprofitem per entrar a un cafè amb internet per connectar-nos i posar al dia el comptes. Com que fa bastanta calor i les ciutats no són el nostre fort tornem cap a casa.


 

Un cop de nou al càmping ens trobem a uns companys de Rubi que varem conèixer al càmping de Randa. Fem un cafè plegats i intercanviem opinions sobre els respectius viatges. Encara acabarem visitant un trosset de la Selva Negra?¿?



1 comentari: