4 d’ag. 2009

Dia 03. Martigny – Sion – Randa (214 Km)


Anem a visitar les Gorges du Trient (7 CHF), com ja és costum ens hem llevat tant d'hora que les taquilles estaven tancades. Fem temps prenent un cafetó a l'autocaravana i quan obren fem la visita pràcticament sols. Les gorges estan prou bé per obrir boca, però esperem veure'n de més espectaculars. L'home de la taquilla ens recomana tornar enrere i pujar al Llac d'Emosson.



Abans de tornar a fer el Coll de Forclaz, ara amb bon temps, anem a visitar St. Maurice; pot ser que el Tresor de l'Abadia sigui molt bonic, però pagar prop de 30 CHF per entrar a una església no veiem normal...no paguem! En aquest punt volem esmentar que NO recomanem gens la guia Anaya, segur que no la tornarem a comprar!!!

 
Vall del Rhône, amb la Jungfrau de fons

Pugem al Llac d'Emosson (recomanat fer-ho venint de Chamonix) per una carretera estretíssima que ens fa bastant respecte, sobretot per la poca experiència que tenim conduint l’autocaravana. Un cop a dalt, per fi veiem el Montblanc!!! El llac artificial no és res de l'altre món, però l'enorme presa i les vistes són espectaculars.

El Montblanc (4808m)
 
 

Dinem i desfem el camí fins a Martigny, agafem l'autopista i arribem a Sion. La volta pel centre és molt xula i pugem al castell de Tourbillon, una ruta molt aconsellable tot i la calor que fa.




 

A mitja tarda sortim direcció a Zermatt. Ens trobem el càmping de Täsh (on teníem pensat passar dos dies) ple a vessar, així que ens quedem al que hi ha a Randa (Càmping Attermenzen, 30 CHF/nit). Al mateix càmping comprem els tiquets per pujar al Klein Matterhorn (75 CHF, ens fan descompte) i ens diuen que hi ha taxis des del càmping fins a Zermatt (12 CHF return ticket, més barat que el tren).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada