6 d’ag. 2009

Dia 06. Brig – Aareschlucht – Brienz – Interlaken (130 Km)


Avui ens llevem amb la intenció d'arribar fins a Interlaken, però abans de res ens hem de plantejar com travessem la paret de la Jungfrau. L'opció recomanada en cas de mal temps és amb tren a través del Lötschberg Base Tunnel (34km de túnel), però com que fa un dia espatarrant optem per pujar i baixar Grimselpass, la veritat és que per molts revolts que hi hagi el port i les vistes són espectaculars!!!

Viestes des de dalt el Grimselpass
 
 
Un cop a dalt de tot parem al costat d'un munt d'autocaravanes, les quals sembla que hagin fet nit al parking. És una llàstima, si ho haguéssim sabut abans probablement hauríem copiat la idea. Aprofitem la bona visibilitat per fer quatre fotos de la vall i donem un tomb pel Llac dels Morts.

Baixem fins Innertkirchen on topem amb les gorges d'Aareschlucht (7,50 CHF). Aquestes gorges són més grans i més espectaculars que les que havíem vist el tercer dia de viatge, ja que fan 1.4 km de llargada i hi ha parets de fins a 180m. Per últim comentar que també s'hi pot accedir des de Meiringen i fer el recorregut al revés.

 
 

Dinem a Meiringen i anem cap a Brienz. Aquesta petita població a peus del llac que porta el mateix nom, és molt bonica i turística. Una de les "excursions" que ens havien recomanat era agafar el tren (Brienz Rothorn Bahn) que surt des del mateix poble i que puja muntanya amunt, però entre que es comença a fer tard i que el tren justament no és barat decidim deixar-ho per la pròxima.

 
Fixeu-vos en la inclinació de la màquina i en que esta col·locada darrere els vagons. Per on deu pujar per necessitar aquest disseny?!?!?


Finalment arribem a Interlaken. Aparquem al centre, just al costat de dues esglésies i d'un parc on aterra la gent que fa parapent. Paguem un parell d'hores de "zona blava" però a partir d'aquí no tindrem problema per fer-hi nit. Tot i la pluja, passegem pel poble i comprem alguns souvenirs de rigor: un parell de navalles suïsses!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada