9 d’ag. 2009

Dia 08. Interlaken – Spiez – Thun – Marbach (80 km)


Fem una  petita visita per les botiguetes d'Interlaken per comprar alguns souvenirs que ens falten. Tot seguit posem rumb cap a Spiez vorejant el llac. Spieze és una bufona població a vora del llac on trobem que hi ha molta gent jove. Fem una volta pel centre i tirem algunes fotos.

 
 

La següent parada de la ruta serà Thun, un poble preciós amb un pont de fusta com el de Lucerna (segons les foto que hem vist). Són les festes del poble i els carrers estan plens de terrassetes, un escenari per a concerts i una fira amb la clàssica noria i tot. Ens podríem quedar a passar la nit aquí i conèixer com és la festa major d'un poble Suis, no? però després de fer un volt tornem al parking on tenim l'autocaravana i malauradament tenim un contratemps: se’ns trenca la bomba d'aigua! 

 

 
  
  
 

Així doncs, busquem el servei tècnic d'Adria més proper i decidim anar direcció a Lucerna per tal de poder solucionar el problema com abans millor. A mig camí trobem un lloc ideal per dormir en un poblet anomenat Marbach, on la carretera per arribar-hi és tant maca com terciària.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada