5 d’ag. 2009

Dia 04. Randa – Zermatt – Matterhorn

Avui toca fer cim, gràcies als diferents mitjans de transport suïssos (taxi, funicular i ascensor) esperem poder assolir el nostre pic més alt, el Klein Matterhorn, tant sols pujant uns pocs esglaons.

Agafem el taxi de les 7 del matí que ens porta directament a Zermatt. Enllacem tres funiculars i a les 8:30h ja som a dalt!!! A 3.883 m d'alçada el món és veu diferent, tenim una estranya sensació de pau tot i la gent. Pel que fa a les vistes, no tenim paraules, simplement són espectaculars. 


 
 
 

Ens sorpren la normalitat amb que la gent va a esquiar en ple agost. Caminem per la neu tot intentant arribar a Itàlia, uns 100 m davant nostre, però el fred i l'alçada als que no estem gens acostumats ens fan enrere i decidim entrar al bar a fer un cafè. Visitem el Glacier Palace (8 CHF), una gruta excavada a la glacera on hi ha diverses escultures de gel. Trobem que no val gaire la pena... potser perquè hi han vaires escultures a mig fer.

Els puntets són esquiadors
Baixem mica en mica, enllaçant novament els funiculars fins a Zermatt. Els funiculars de pujada van plens de gen com sardines en llauna, anar d'hora pel món és un luxe!
 

Quina calor aquí abaix! El poble, sense de cotxes en la seva major part, és preciós i mooolt piju. Fem una volta i tornem al càmping ven dinat, on descansem i ens dutxem en condicions.
 
Vistes des del sostre de l'autocaravana





2 comentaris: