3 d’ag. 2009

Dia 02. Annecy – Chamonix – Martigny (152 Km)



Avui toca llevar-se d'hora. A les 7 del matí ja estem visitant el centre d’Annecy, això si, ben tranquils. El poble és preciós, ple de canals i de flors, per això és anomenada la “Venècia dels Alps”.

  
 
 
Seguim el nostre camí direcció Chamonix per l'autopista. Arribem i a l'entrada del poble on hi ha una àrea preparada per autocaravanes (1h/0'50€), a més els lavabos de l'estació del funicular (3 min caminant) estan molt bé.

Passegem pel poble i dinem a la caravana, malauradament es posa a ploure i no podem veure el Montblanc. Ens recomanen fer la volta al Montblanc amb funicular i tornar amb bus (90€), però segueix molt tapat i trobem que amb aquest mal temps no val la pena.

 
 
Ven dinat continua plovent, així que agafem la carretera direcció a Suïssa. Pugem el Coll de Forclaz i arribem a Martigny. En baixant les vistes són impressionants tot i que els núvols ens fan la guitza. Un cop al poble trobem una àrea preparada per autocaravanes gratis a la Rue du Forum, molt a prop de l’amfiteatre. Visitem el centre, les restes romanes (Romans a Suïssa? no teníem present que els suïssos estiguessin tant aprop dels romans!) i a l'oficina de turisme comprem l'enganxina de les autopistes suïsses (40CHF).

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada