17 d’ag. 2009

Dia 16. Col de la Croix - Chateaux du Chillon - Vufflens le Chateaux (150 km)

El final del viatge s'acosta, així que ja no ens llevem tant d'hora. Per tant aquest matí ens l'agafarem amb més calma i anirem fins a Gstaad xino xano. Un cop allà ens trobem amb molta gent, així que fem un cafetó a l'autocaravana i seguim el nostre camí cap a Montreux tot pujant el Col de la Croix.


Abans d'arribar a Montreux parem al Chateaux du Chillon, un dels castells més visitats del país (i amb raó!). Tot i que moltes parts del castell estan reconstruïdes, la veritat és que aquest suïssos ho han fet amb gràcia.

 
 


Després d'un parell d'hores visitant el castell, fem camí cap a Lausanne tot parant a dinar a la vora del llac Léman. Un cop a Lausanne busquem un eurocampingcar per recarregar aigua, però donem voltes i voltes i més voltes però no trobem el lloc. Com que tampoc trobem fàcilment un lloc per aparcar decidim passar de la ciutat i desviar-nos cap a l'interior a veure què trobem...


Pràcticament sense voler acabem a Vufflens le Chateaux, un petit i idíl·lic poble envoltat de vinyes i dominat pel seu castell. Per avui ja en tenim prou, així que avui toca bossa de patates de curri, fuet, birra i a fer unes cartes!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada