8 d’ag. 2009

Dia 07. Interlaken – Schilthorn – Trümmelbach (29 Km)

Per no perdre les bones costums ens llevem a les 6 del matí. Està núvol però anem fins als peus del Schilthorn. Després de veure les càmeres que ensenyen les vistes del cim decidim pujar (69CHF, preu especial als primers funiculars). Les vistes són molt maques fins a la meitat de l'últim funicular, a partir d'aquí una boira blanca i espessa ens envolta. No veiem ni un borrall!!!!

L'Eva ho va intentar, però no se'n va ensortir!


Per tant baixem i esmorzem a Mürren, un dels molts pobles de la Heidi.

 
 


Com que el dia no millora, baixem fina a Lauterbrunnen i visitem les cascades de Trümmelbach (11CHF). Brutal, impressionants, excels!! Cal dir, que no tenim gaires fotos degut a que la gran quantitat d'aigua ens va obligar a amagar la càmera. Pensem que s'hi ha d'anar! Si us en voleu fer una idea doneu-li un cop d'ull al següent  vídeo repescat del Youtube. A partir del minut 1 veureu milions i milions de litres d'aigua baixant per segon!!!


El dia empitjora, es posa a ploure de valent. Decidim buscar un càmping per poder rentar roba, dutxar-nos en condicions i descansar un xic, que tants dies llevant-nos d'hora ens esta començant a passar factura. Així doncs, acabem dormint al petit càmping Breithorn  que hi ha uns 500 metres més amunt de les cascades.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada